Ismet_dijakat_nyert_az_5_csillagos_MOM_Sport

Ismét díjakat nyert az 5 csillagos MOM Sport

Újabb közönség- és szakmai díjakkal gazdagodott a Magyar Fürdőszövetség „5 csillagos uszoda” nemzeti védjegyét birtokló MOM Sport. A minősítést tavaly végezték el először, és a hat hónappal későbbi ellenőrzésen az elnyerhető pontok számát 7-tel többre értékelte a szakmai bizottság. Az első budapesti 5 csillagos uszoda tehát a csillagok elnyerése óta nemcsak megtartotta, de emelte is szolgáltatásai színvonalát.
Ez azonban nem az egyetlen elismerés az utóbbi időszakban, ami a sportközpontot érte. Buranits Ildikó, a létesítményt üzemeltető, önkormányzati tulajdonú Hegyvidéki Sportcsarnok és Sportközpont Kft. igazgatója elmondta, internetes szavazást követően a Best Sport & Fitness Facilities kategóriában a MOM Sport kapta a magas színvonalú szolgáltatásokért járó Best of Budapest Hungary kitüntetést.
A sor áprilisban folytatódott, ekkor a környezettudatos vállalati működést elismerő Greennovációs Nagydíjat érdemelték ki a „MOM Sport – több, mint sport. A fenntartható fejlődés nem opció, hanem üzleti cél” című pályázattal. Ebben azokat a környezettudatos intézkedéseket mutatták be, amelyekkel még „zöldebbé” és természetközelibbé tették a sportközpontot. Idetartozik a többi között az uszoda vizét környezetbarát módon csírátlanító UV-berendezés beépítése, a lehető legkisebb környezetterhelést okozó tisztítószerek használata, valamint a passzázs és a kert növényzetének folyamatos fejlesztése.
„A pályázat keretében beszámoltunk legújabb tervünkről is – folytatta az igazgató. – Szponzorok segítségével olyan kerti fitneszgépeket szeretnénk beszerezni, amik működés közben elektromos áramot termelnek. Az energiával edzés közben lehetne telefont, vagy akár zenelejátszót tölteni.”
Buranits Ildikó tapasztalatai szerint a Greenovációs Nagydíj birtokában könnyebb felvenni a kapcsolatot a potenciális támogatókkal, hiszen az elismerés jó ajánlólevél a fenntarthatóságot szem előtt tartó cégek számára. Ehhez hozzájárul a szintén nemrégiben elnyert Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díj – a MOM Sport pályázata a kkv-szektorban bizonyult a legjobbnak –, amivel a munkahelyi körülményeket és a dolgozók együttműködésének hatékonyságát ismerte el a Magyar Public Relations Szövetség.

Ezzel illusztris társaságba került a Csörsz utcai sportközpont, hiszen a tavaly első alkalommal kiírt fontos szakmai díjat a nagyvállalati kategóriában a Generali Biztosító Zrt., a GE Global Operations Hungary és a Budapest Bank Zrt. vihette haza. A győztes pályaműveket egyebek közt bemutatják a Médiapiac 2016 PR Konferencián, amelyen a MOM Sport szakmai munkájának megismertetésére, az intézmény népszerűsítésére is lehetőség nyílik az igazgató előadásában.

-ály