Hegyvidék Kártyával a gyerekekért

„Többet tehet, mint gondolná” címmel az idén is meghirdette jótékonysági programját a Hegyvidéki Önkormányzat és a MOL. Amennyiben a Multipont-kártyaként is használható Hegyvidék Kártyával az Istenhegyi úti vagy a Mészáros utcai MOL-kutaknál tankolunk, az üzemanyag árából literenként 5 forintot jóváírnak közösségi célra.
A Hegyvidék Kártyával rendelkezők ezúttal is három lehetőség közül választhatják ki azt, amit leginkább megvalósításra érdemesnek tartanak. A www.hegyvidekkartya.hu/szavazas oldalon december 4-ig arról lehet szavazni, hogy a Gennaro Verolino iskola sajátos nevelési igényű diákjai kapjanak képességfejlesztő infokommunikációs eszközöket, vagy a Normafa Óvodába járó gyerekeknek alakítsanak ki sószobát, vagy pedig a Hollósy Simon utcai játszóteret fejlesszék új játékokkal.
Az ingyenesen igényelhető Hegyvidék Kártyákkal már harmadik éve jótékonykodhatnak a helyi polgárok. Két évvel ezelőtt a Fekete István iskola vásárolhatott a sérült gyerekek zenei fejlesztéséhez szükséges dobfelszerelést, míg tavaly a Hegyvidéki Mesevár Óvodának jutott támogatás egy új, KRESZ-pályaként is használható, műfűvel és gumival borított udvari játszórész kialakításához.

z.

A több mint 240 Hegyvidék Kártya-elfogadóhely aktuális ajánlatairól a Facebookon indított új oldalon lehet tájékozódni: www.facebook.com/hegyvidekkartya.