Kerületi közműfejlesztések

Közműépítések miatt a kerület több pontján kell időszakos útlezárásokra számítani a következő hetekben. Az Eötvös úton – a Fülemile útnál – vízvezeték-rekonstrukció zajlik, a munkálatok ideje alatt a Normafa felé vezető útpályát lezárja a kivitelező Közvízszolg Kft. A váltakozó irányú forgalmat jelzőlámpa irányítja.
Gázvezeték-felújítást végez a Ramico Kft. az Abos utcában, az Istenhegyi út és az Abos lépcső között. A beruházás zavartalan lebonyolítása érdekében az Istenhegyi útról nem lehet behajtani az Abos utcába, míg az Abos utca az Abos lépcsőtől az Istenhegyi út felé ideiglenesen egyirányú. Vízvezeték-felújítás miatt a Frikober Kft. időszakosan és több ütemben lezárja a Németvölgyi út szervizútját a Vas Gereben utca és a Lejtő út között.
Folytatódnak az egész kerületre kiterjedő távközlési hálózatfejlesztések. A Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. és a Magyar Telekom Nyrt. megbízásából a Digi kft., a Hál-Ép Kft., a Key Telecom Kft. és a Best-Tel Kft. egy időben több helyszínen is dolgozik. Az érintett utcákban időszakosan változhatnak a közlekedés feltételei, korlátozhatják a parkolást és a gyalogosforgalmat.

m.