Fejlesztesek_egyszerusitik_az_adozast

Adófizetési határidő

A 2016. II. félévi helyi adók (építményadó, telekadó, kommunális adó) és a gépjárműadó fizetési határideje: 2016. szeptember 15.

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2016. II. félévi helyi adók (építményadó, telekadó, kommunális adó) és a gépjárműadó fizetési határideje: 2016. szeptember 15.

Az adófizetési kötelezettségről a számlaértesítőt vagy határozatot, valamint a befizetéshez szükséges csekkeket ez év februárjában, illetve új adózók esetében év közben postáztuk, ezért újabb csekket már nem küldünk. Amennyiben a csekk nem áll rendelkezésükre, az adóigazgatási iroda munkatársaitól (e-mail: adoiroda@hegyvidek.hu) új csekket igényelhetnek, továbbá lehetőség van átutalással is fizetni, amihez a szükséges információkról szintén kérhetnek tájékoztatást.

A számlanyitásra kötelezett adózók a befizetéseiket csak átutalással teljesíthetik. Átutalásnál kérjük, hogy a közleményben szíveskedjenek feltüntetni az adózó nevét és azonosítóját.

Az adó megfizetésére már csoportos beszedési megbízással is lehetőség van, ennek részleteiről az adóigazgatási irodán érdeklődhet (ez a lehetőség azonban már csak a későbbi fizetési kötelezettségekre alkalmazható).

Dr. Orosz György irodavezető (adóigazgatási iroda)