Joga__ateton

Jóga a tetőn

Nyugalom, testi-lelki felfrissülés, pozitív életszemlélet – ezeket az érzéseket tapasztalhatták meg azok, akik az ötcsillagos MOM Sportban található Fitness&More fitneszkomplexum tetőteraszán a Hegyvidék látképében gyönyörködve jógáztak. Egy különleges edzésen, a rooftop jógán jártunk.

Érkezz meg! Szeresd magad! Bármire képes vagy! Egyebek mellett ilyen megerősítéseket ad Nagy Anna jógamester azoknak, akik a szürke, rohanó hétköznapokban nyugalomra vágynak.
Márpedig jó néhányan vannak így, amit ékesen bizonyított az ötcsillagos MOM Sportban található Fitness&More fitneszkomplexum tetőteraszán tartott rooftop jóga első foglalkozása. A festői hegyvidéki látkép, a lemenő nap simogató fénye és a testet-lelket felfrissítő, kellemes mozgáskombinációk sokakat elcsábítottak, legyen szó idősebb hölgyről, családanyáról, edzett sportemberről vagy mindig elfoglalt üzletasszonyról.
„A meditáció nem könnyű” – magyarázta Nagy Anna, aki elmondta nekünk, hogy a közhiedelemmel ellentétben nem a mozdulatok nehezek, hanem a gondok, teendők kikapcsolása az, ami igazán nagy kihívást jelent a kezdőknek. A ma már szaktekintélynek számító mester a missziójának tekinti, hogy a jóga segítségével megmutassa az embereknek az élet szépségét, értelmét.
„Nem egyszerű feladat magunk mögött hagyni a mindennapokat – folytatta Nagy Anna. – Nekem is volt egy útkeresésem. Úgy éreztem, csak telnek a napok, és nem nagyon van értelme az életemnek. A jóga segített abban, hogy megtaláljam magam; hogy érezzem, létezem. Ma már pozitív vagyok, tele energiával és boldogsággal. Edzés közben szeretem figyelni az embereket. Érdekes látni, hogy az arcuk teljesen megváltozik az óra végére. A jóga jótékony hatását mindenkinek meg kell tapasztalnia – kortól, nemtől függetlenül!”

BM