Muteremjaro_setak

Műteremjáró séták

Folytatódik a Hegyvidék Galéria műterem-látogató programsorozata. Az év első felében az érdeklődők már bepillantást nyerhettek Véghseő Klára festőművész és Kutas László szobrászművész műtermébe, a következő alkalommal, szeptember 17-én, szombaton 14 órakor Szél Ágnes fotóművésszel ismerkedhetnek meg.
Szél Ágnes építészként kezdte pályáját, majd 1984-től fokozatosan a fotózásra helyezte a hangsúlyt. Eleinte épületeket, településeket, ipari témákat kapott lencsevégre, később az üveg és a természet jelenségei váltak művészete központi elemeivé. Célja a látható téma mögött megmutatni a láthatatlanul jelen lévőt; felismerni, közvetíteni, teremteni az értéket; műveivel szépséget, harmóniát, békét adni.
A látogatók ezúttal rendhagyó sétán vesznek részt: nem egy „valódi” műteremben, hanem a természetben, a városmajori parkban találkoznak és ismerkednek meg a fotóművészet rejtelmeivel, a különböző fényképészeti technikákkal. Ezt követően kötetlen beszélgetésre lesz lehetőség Feledy Balázs művészeti szakíró közreműködésével. A különleges programra a 457-0501-es telefonszámon vagy az info@hegyvidekgaleria.hu e-mail címen lehet jelentkezni.