Ajándékötlet a Hegyvidék Legjobbjaitól

Nemcsak a kerületben élőket, de a győzteseket is összekovácsolta az önkormányzat „Hegyvidék Legjobbjai” elnevezésű népszerűségi versenye. A Daily Pékség, a Makk VII vendéglő és a Szamos Marcipán Cukrászda vásárlóik hűségét egy olyan közösen összeállított ünnepi ajándékutalvánnyal igyekeznek meghálálni, amivel élményekben, meghitt pillanatokban és ízekben gazdag kalandokra csábíthatjuk szeretteinket.

A XII. kerületben élők 2015 óta dönthetik el, hogy ki kapja a „Hegyvidék Legjobbja” címet. A helyi önkormányzat által indított közösségformáló program sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a népszerűségi versenyeken rendszerint több százan támogatják szavazatukkal kedvenceiket. A megméretés azonban nem csak a voksolókat kovácsolta össze: a győztesek közül hárman most egy különleges karácsonyi ajándékötlettel szeretnék meghálálni vásárlóik hűségét.
A Daily Pékség a Makk VII vendéglővel és a Szamos Cukrászdával karöltve olyan utalványfüzetet adott ki, amivel élményekben gazdag gasztronómiai kalandokra csábíthatjuk szeretteinket. A 15 000 forint összértékű, 2018 decemberéig megvásárolható vouchert, vendéglátó-egységenként 5000 forintos címletekben, a Daily Pékségben, a Makk VII vendéglőben és a Szamos Marcipán Cukrászda valamennyi hegyvidéki üzletében lehet beváltani.
„Mindig büszkék vagyunk arra, ha pozitív visszajelzést kapunk vevőinktől. A Szamos cégcsoport igyekszik a tőle telhető legmagasabb színvonalon szolgáltatni. Kizárólag nemes alapanyagokkal dolgozunk, és folyamatosan figyelünk a minőségre. A süteményeket továbbra is az eredeti receptúrák alapján készítik cukrászaink” – mondta Syrjänen-Barkóczy Eleonóra, a Szamos Marcipán operatív igazgatója, aki azt is hozzátette, hogy minden olyan pozitív kezdeményezést támogatnak, amivel örömöt szerezhetnek a hegyvidékieknek.

Mint kiderült, az összefogást a mindennapok ihlették. „Mi magunk is szeretünk időnként beülni egy-egy hangulatos helyre. Egy ilyen ajándék lehetőséget adhat arra, hogy alkalmat teremtsünk olyan közös pillanatokra, amikor szeretteinkkel magunk mögött hagyjuk a gondokat, jókat eszünk, s közben önfeledten beszélgetünk. Az utalvány amolyan három az egyben meglepetés: az ajándékozott több helyet is kipróbálhat, ráadásul a cukrászdából és a pékségből hazaviheti a finomságokat” – fogalmazott az ötletgazda, Tomka Rita, a Daily Pékség vezetője.
„Nagyon hálásak vagyunk a megkeresésért! Nem volt kérdés számunkra, hogy mi is csatlakozunk a kezdeményezéshez” – fűzte hozzá a nagy múltú, tradicionális magyar ételeket kínáló Makk VII vendéglő társtulajdonosa, Bornemissza Tímea, aki azt is elárulta, hogy a Hegyvidék Legjobbjai hamarosan újabb meglepetéssel jelentkeznek.

B. M.

 

Az exkluzív ajándékutalványt 2018 decemberéig a Makk VII vendéglőben, a Daily Pékségben, a Szamos Marcipán Szépkilátás Cukrászdában, valamint a Városháza téri adventi vásáron lehet megvásárolni.