Júniusi közműmunkák

A Hegyvidék több pontján zajlanak közműfejlesztések a következő hetekben – ezúttal az elektromos és a vízvezetékek rekonstrukciójára, valamint a távközlési hálózat fejlesztésére számíthatnak a lakók.
Elektromos kábelt fektet az Észak-Budai Zrt. a Táltos utca 2.–Győri út–Kapitány utca 2. közötti szakaszon, valamint a Tamási Áron utcában, a Mártonhegyi út és a Fodor utca között, a páros házszámú oldal járdájában. A munkálatok nem befolyásolják az autóforgalmat. Egyirányú lesz viszont a Patkó köz az Alsó Svábhegyi út felől a Kútvölgyi út felé. Ennek oka, hogy a Terra-21 Kft. vízvezetéket épít a Patkó köz és a Tarpatak utca (Patkó köz és Patkó utca) között.
Folytatódnak az egész XII. kerületre kiterjedő távközlési hálózatfejlesztések. A DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft., valamint a Magyar Telekom Nyrt. megbízásából a Hál-Ép Kft., a Key Telecom Kft., a Best-Tel Kft., a Pannoncom Kábel Kft. és a SiWorld Magyarország Kft. végzi a munkálatokat. Az építkezésekkel érintett útszakaszokon ideiglenes forgalmi változásokra, továbbá a parkolási lehetőségek és a gyalogosforgalom korlátozására kell számítani.

(m.)