Hegyvideki_eremeso_a_kempo_kupan

Hegyvidéki éremeső a kempokupán

Harmincszor állhattak fel a dobogóra a Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia sportolói a II. Hegyvidék Nyílt Nemzetközi Kempo Kupán. A Magyar Kempo Szövetség tavalyi évzáró versenyén huszonöt magyar és külföldi egyesület több mint százötven sportolója lépett tatamira a városmajori sportközpontban.
A tizenkét fős hegyvidéki csapatot Lacza Ádám Illés szakosztályvezető és Karácsonyi Krisztián segédedző készítette fel a tornára, mint az eredmények mutatják, sikerrel. Triplázott a világ- és Európa-bajnok Ódor Lili és Lacza Ábel, mellettük Szilárdi Olivér is három arannyal gazdagította gyűjteményét. Két arannyal és egy ezüsttel zárt Komlenecz Roland és Ódor Erik, egy elsőséggel és második hellyel Kovács-Siklósi Lázár és Szabó Zete Zalán. Gebe Marcell egy ezüstöt és két bronzot, Halász Mia két ezüstöt és egy bronzot, Mundrusz Dániel két bronzot és egy negyedik helyet, Szabó Domonkos egy bronzot és egy negyedik helyet, míg Hullik Bertalan egy ezüstérmet szerzett.
A hegyvidéki versenyzők számára ezzel be is fejeződött az idény, egyedül Ódor Lilire várt még egy igencsak komoly feladat. A Hegyvidék Harcosai Küzdősport Akadémia tehetsége ugyanis lehetőséget kapott arra, hogy szorítóba lépjen a World Fighting Corporation (WFC) junior magyar bajnoki övéért az 57,5 kilogrammos súlykategóriában.
A budapesti Harcosok Klubja 30 K-1 küzdősportgála címmérkőzése az eredetileg tervezett négyszer két percig tartott, végül Ódor Lili pontozással maradt alul Dóka Alízzal szemben. A hegyvidéki sportoló nem volt elkeseredve, mint mondta, már a felkérést is nagy megtiszteltetésnek tartja, hiszen bajnoki övért küzdhetett, és megmutathatta magát a K-1-szabályok között. Külön kiemelte, hogy végig bírta a harcot, amelyből rengeteget tanult, és ezeket a tapasztalatokat a későbbiekben kamatoztathatja.

m.