Meghívó településrendezési tervek egyeztetésére

Tisztelt Hegyvidéki Polgárok, Érdekképviseleti, Civil és Gazdálkodó Szervezetek!

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (II. 27.) önkormányzati rendeletnek megfelelően ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat partnerségi véleményezést kezdeményez egyes településrendezési eszközei hibajavításának tárgyában.
A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény értelmében a véleményezési eljárást elektronikus úton folytatjuk le. A hibajavítások tervezete 2020. december 16. napjától tekinthető meg az önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu).
Javaslataikat és észrevételeiket
gazdálkodó szervezetek esetében cégkapun, kerületben lakó magánszemélyek esetében az eugyintezes.hegyvidek.hu oldalon, nem kerületi magánszemélyek esetében e-papír felületen kérjük elküldeni 2020. december 31-ig.
További felvilágosítást a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Városrendezési és Főépítészi Irodáján, a 224-5960-as telefonszámon, valamint a kszt@hegyvidek.hu e-mail-címen kaphatnak, amin az iroda munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre.
Felhívjuk tisztelt figyelmüket, hogy az önkormányzat honlapján (www.hegyvidek.hu) elérhető a kerület egészére vonatkozó térinformatikai rendszer (Minerva). A térinformatikai rendszer segítségével teljeskörűen tájékozódhatnak az aktuális szabályozási előírásokról, beépítési lehetőségekről.

Együttműködésüket előre is köszönjük!

Szabó-Kalmár Éva

a városrendezési és főépítészi iroda

vezetője