MOM Sport: nyár, úszás, táborozás

Nyáron ismét várja a gyerekeket a MOM Sport Uszoda és Sportközpont. A parkosított, saját játszótérrel, szabadtéri fitneszeszközökkel és műfüves focipályával is rendelkező, lekerített kert, valamint a strand- és uszodarészleg ideális környezetet biztosít a pihenéshez. A Magyar Fürdőszövetség által Ötcsillagos Uszoda nemzeti védjeggyel elismert medencék vízminősége kitűnő, az UV-technológiás tisztítás miatt rendkívül alacsony a víz klórtartalma.
A résztvevők biztonságára a szakképzett, angolul is beszélő oktatók mellett az állandó orvosi ügyelet jelent garanciát – mondta el lapunknak Bencze András, a táborvezető úszóedző, aki hozzátette: a szokásoknak megfelelően a táborokban és az intenzív úszótanfolyamokra a 4–14 év közötti, 110 centiméternél magasabb gyerekeket fogadják. Első alkalommal szintfelmérés van; délelőtt és délután egy-egy úszásóra, vízi ügyességi játékok, sorverseny, kreatív foglalkozások, röplabda, tollaslabda, foci és strandolás kapnak helyet a programban. A tematikus táborokban a napi egy óra úszásoktatást pingpong, foci, tánc, FitKid-torna vagy legó-drónozás egészíti ki.
Valamennyi kurzus díja 33 500 forint, van testvérkedvezmény, míg több turnus fizetése esetén további kedvezmény jár. Mivel az első és a nyolcadik turnus csak háromnapos, ezekért 20 100 forintot kell fizetni. Az ár az edzéseken kívül három étkezést, biztosítást, Fitness & More-napijegyet és ajándék hátizsákot tartalmaz. A kiegészítő programok – készségfejlesztő foglalkozások, sportvetélkedők, bábszínház, zenés előadás, arcfestés – ingyenesek.
A táborok egy hétig tartanak, az úszótanfolyamokra pedig egy- és kéthetes turnusokban lehet járni, különböző tudásszinteken, a vízhez szoktatótól a haladó szintig. A hétfőtől péntekig naponta 16.30–17.30-ig tartó tanfolyam ára: öt napra 10 000, tíz napra 19 000 forint.
Az előjelentkezéseket az intenzivuszas@momsport.hu címre lehet elküldeni a www.momsport.hu honlapon lévő jelentkezési lap kitöltésével vagy a gyermek neve, születési ideje, édesanyja neve, elérhetőségei és a turnus sorszámának megadásával. További információk olvashatók a momsport.hu/uszoda/nyari-tabor oldalon.

MM.

Megkezdődött a jelentkezés a Városmajor utcai sportközpont nyári úszó- és sportmixtáboraiba. A jelentkezési lap és további részletek a www.hegyvidekiuszoiskola.hu oldalon találhatók.