Focizni már lehet

Immár Budapesten is megszűnt a kijárási korlátozás, kinyithatnak a strandok, a fürdők. Erre készül a MOM Sport is, ahol az utóbbi időszakban jelentős felújítások és fejlesztések kezdődtek.
Móczán Mónika intézményvezető szerint ezúttal az uszoda- és strandrészlegre koncentráltak: „Az uszodagépészet felújítása jelenleg is folyamatban van. Ez egy átfogó feladat, ami szinte a rendszer egészére kiterjed. Visszatérő és új vendégeink így még jobb, színvonalasabb szolgáltatásokat vehetnek majd igénybe.”
A többi között bővül a melegvíz-ellátás, a szakemberek kicserélik a kazánház nyomástartó automatikáját és a tűzjelző berendezést. Megújul a folyadékhűtő és a vízlágyító, valamint kitisztítják a légtechnikarendszert – ezek a felújítások hozzájárulnak a strand és az uszoda még kényelmesebb használatához. A megjelenést is „felfrissítik”, ezt szolgálja a zsaluziák javítása és az uszodatér kifestése.Focizni_mar_lehetNemcsak a vizes létesítmények, hanem az egyéb sportterületek szépítése is zajlik. A Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. kezelésébe tartozó négy műfüves labdarúgópályán kijavították, vagy kicserélték a labdafogó hálókat, rendbe tették a palánkokat, a kapukat és természetesen a burkolatot is, így a baráti társaságok már a felújított pályákon kergethetik a labdát.

MM.