Ha nyár, akkor táborok!

Az idén is meghirdette nyári napközis rendszerű táborait a városmajori sportközpontban működő Hegyvidéki Úszóiskola. Augusztus 28-ig tíz héten át egyhetes turnusokban indul úszó- és sportmixtábor, ahol a napi két úszóedzés mellett játékra és különböző sportágak kipróbálására is jut idő.
Június 29-én és július 6-án kezdődik a kézilabdatábor. Itt a két úszóedzésen túl másfél órás kézilabdaedzés várja a gyerekeket, akik profi edzőktől tanulhatják a sportág alapjait. A július 13-i héten rendezett szinkronúszótáborban a részvételhez legalább félhaladó szintű úszástudásra van szükség. A hagyományos úszóedzések és játék mellett szinkronúszás és gimnasztika szerepel a programban.
Az összes táborban kiegészítő foglalkozások teszik teljessé a résztvevők szórakozását. Sok egyéb mellett rendőrségi előadások, bemutatók és rövid kirándulások – például a Budakeszi Vadasparkba – színesítik a kínálatot.
A sporttáborok mellett a szokásos nyári intenzív, egyhetes úszótanfolyamok is elindulnak. A 45 perces foglalkozások hétfőtől csütörtökig (négy alkalommal) három délutáni idősávban zajlanak. Kezdés: 16.15, 17.00 és 17.45.
A tervek szerint szintén június második felében nyitja meg kapuit a Mátyás király úti napközis tábor, amely naponta 8.00–16.30-ig biztosít elhelyezést. Valamennyi tábor az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően működik majd, a részletszabályokat a kormányzati előírások alapján határozzák meg a szervezők.
A Városmajor utcai táborokról a www.hegyvidekiuszoiskola.hu oldalon olvashatók további információk, míg a Mátyás király úti táborral kapcsolatban a www.hegyvideksport.hu és a www.hegyvidek.hu oldalakon kapnak tájékoztatást az érdeklődők.

MM.