Parkolási engedélyek 2022-re

Tisztelt Hegyvidéki Polgár!

A járványügyi szempontokat figyelembe véve a 2022-es évre vonatkozó várakozási hozzájárulások kiváltása kizárólag elektronikus úton, a kérelmező Hegyvidék Fiókjának segítségével valósulhat meg. Szeretnénk ezzel is védeni ügyfeleink és ügyintézőink egészségét. A korábbi évek gyakorlata szerinti személyes ügyintézés során történő engedélyigénylésre nem lesz lehetőség.

A 2021-re kiváltott engedélyek érvényességi ideje: 2022. január 31.

A 2022-re érvényes XII. kerületi várakozási hozzájárulások 2022. január 3-tól igényelhetők.

Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben még nem rendelkezik Hegyvidék Fiók-regisztrációval, és a következő évre is zökkenőmentesen szeretné parkolási engedélyét kiváltani, önkormányzatunk e-Ügyintézés regisztrációs weboldalán hozza létre saját felhasználói fiókját. A Hegyvidék Fiók létrehozása előtt, kérjük, olvassa el a regisztrációval kapcsolatos segédletet.

Sikeres regisztrációt és bejelentkezést követően az alábbi várakozási hozzájárulás-típusok igényelhetők:

  • lakossági várakozási hozzájárulás saját gépjárműre,
  • lakossági várakozási hozzájárulás munkáltatótól kizárólagos használatra kapott gépjárműre,
  • gazdálkodói várakozási hozzájárulás,
  • egészségügyi várakozási hozzájárulás.

Amennyiben további kérdése van a regisztrációval vagy a várakozási hozzájárulás elektronikus igénylésével kapcsolatban, írjon az ugyfelszolgalat@hegyvidek.hu e-mail-címre, vagy hívja a 06-1/224-5900-as telefonszámunkat, munkatársaink az 5916-os és az 5396-os melléken állnak rendelkezésére.

Köszönjük együttműködését!

Hegyvidéki Önkormányzat