Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Hamarosan_lejarnak_a_parkolasi_engedelyek

Parkolási engedélyek 2021-re

A 2020-as évben sok mindenhez kellett alkalmazkodnunk, nemcsak itt, a Hegyvidéken, de a mindennapok során szinte mindenhol. Önkormányzatunknak is folyamatosan alkalmazkodnia kell a járványügyi helyzethez, aminek során az ügyfeleink és ügyintézőink egészségének védelme kiemelt fontosságúvá vált, úgy, hogy az ügyintézés és a napi működés biztosítása, a Hegyvidéken élők kiszolgálása folyamatos tudjon maradni.

A járványügyi szempontokat figyelembe véve a 2021-es évre vonatkozó várakozási hozzájárulások kiváltása kizárólag elektronikus úton, a kérelmező Hegyvidék Fiókja segítségével valósulhat meg. A korábbi évek gyakorlata szerinti személyes ügyintézés során történő engedélyigénylésre nem lesz lehetőség.

A jelenlegi járványügyi intézkedések értelmében a 2020-ra kiváltott engedélyek érvényességi ideje 2021. január 31-ről 2021. március 31-re módosul. A 2021-re érvényes XII. kerületi várakozási hozzájárulások 2021. január 4-től igényelhetők.

Arra kérünk mindenkit, hogy amennyiben még nem rendelkezik Hegyvidék Fiók-regisztrációval, és a következő évre is zökkenőmentesen szeretné kiváltani parkolási engedélyét, az önkormányzat eugyintezes.hegyvidek.hu weboldalán hozzon létre saját felhasználói fiókot.

Minden évben egyre többen veszik igénybe a Hegyvidék Fiókjuk biztosította online ügyintézési lehetőségeket. Számukra ez nem jelent változást.

A Hegyvidék Fiók létrehozása előtt, kérjük, olvassa el az eugyintezes.hegyvidek.hu oldalon a regisztrációval kapcsolatos segédletet. Sikeres regisztrációt és bejelentkezést követően az alábbi várakozási hozzájárulás típusok igényelhetők:

  • lakossági várakozási hozzájárulás saját gépjárműre,
  • lakossági várakozási hozzájárulás munkáltatótól kizárólagos használatra kapott gépjárműre,
  • gazdálkodói várakozási hozzájárulás,
  • egészségügyi várakozási hozzájárulás,
  • gyermekszállításra vonatkozó várakozási hozzájárulás.

Amennyiben további kérdése van a regisztrációval vagy a várakozási hozzájárulás elektronikus igénylésével kapcsolatban, írjon az ugyfelszolgalat@hegyvidek.hu e-mail-címre, vagy hívja a 06-1/224-900-as telefonszámunkat, munkatársaink az 5104-es és az 5396-os melléken állnak rendelkezésükre. Köszönjük együttműködésüket!

Hegyvidéki Önkormányzat