Írjuk meg együtt 100 év történetét!

A Városmajori Szabadtéri Színpad 2022-ben ünnepli fennállása 100. évfordulóját. A jubileumot meghosszabbított nyitvatartással, még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és természetesen sok-sok meglepetéssel szeretné emlékezetessé tenni a városmajori park szívében található intézmény.

Az elmúlt évszázad felelevenítéséhez és a méltó megemlékezéshez a nézőktől, a hegyvidékiektől kér most segítséget a Városmajori Szabadtéri Színpad. Azokat a XII. kerületben élő vagy korábban itt lakó embereket szólítja meg, akiknek személyes történetük, szájról szájra terjedő családi legendájuk, ereklyéjük, fényképük vagy bármilyen tárgyuk van a színház történetéhez kapcsolódóan.

Az intézmény szeretné egybegyűjteni ezeket a történeteket és ereklyéket, hogy megoszthassa és közszemlére tehesse. A tervek szerint az idén kültéri fotókiállítást rendeznének a Városmajori Szabadtéri Színpad elmúlt száz évének régi képeiből, valamint egy tárgyakat bemutató kiállítással és egy a történeteket, legendákat is egybegyűjtő kiadvánnyal emlékeznének meg a jubileumi évről.

Azt kérik tehát, hogy a közönség ossza meg velük az emlékeit, vagy küldje el azokat a varosmajoriszinpad100@szabadter.hu e-mail-címre legkésőbb március 31-ig. További információk: https://varosmajoriszinpad.hu/hirek/aktualitasok/a-te-sztorid-felhivas/ (A fotókért, tárgyakért előzetes egyeztetést követően személyesen is elmennek, átvételi elismervény és rendkívüli figyelem mellett, az értékekre vigyázva veszik át és kezelik azokat.)Irjuk_meg_egyutt_

A közkedvelt, ősfákkal körülvett és kívül-belül megújult Városmajori Szabadtéri Színpad közel hetven produkcióval, különleges és látványos koncertekkel, ősbemutatókkal, zenés és prózai előadásokkal, gyerekprogramokkal, táncelőadással, Színházi Szemlével, hazai és nemzetközi filmvetítésekkel, valóságos műfajkarnevállal várja majd visszatérő és új nézőit június és október között.