Várja a gyerekeket a MOM Sport Uszoda

A sportolás fél egészség – tartja a mondás, ami manapság különösen aktuális. Az egész testet megmozgató úszásnak kifejezetten jó hatása van a szervezetre, nemcsak a felnőttekére, hanem a gyerekekére is. Utóbbiaknak szervez már sok éve tanfolyamokat a Hegyvidéki Úszóiskola a legjobb vízminőséget igazoló, 5 csillagos állami védjeggyel büszkélkedő MOM Sportban, ahol a délutáni idősávokban folyik az oktatás.
„Tanóráink 45 percesek, ezekben 40 perc úszás és 5 perc játék szerepel. A színvonalas oktatás és a biztonság érdekében oktatóink a kezdő csoportokban legfeljebb hét-nyolc gyerekkel foglalkoznak egyszerre, míg a haladó szinttől már tíz-tizenkét fős csoportok vannak” – mondta el lapunknak Bencze András uszodavezető.
A többgyermekes családokra is gondolnak, úgy szervezik az órákat, hogy egy időben mind a hat tudásszinten legyenek foglalkozások: vízhez szoktató, kezdő 1, kezdő 2, mély vízhez szoktató, középhaladó és haladó. A haladóba járók már 200 méteres távok leúszására is képesek.
Az órák hétköznapokon 16.00, 16.45, 17.30, 18.15, szombaton 10.30 órakor kezdődnek. A 14 évnél idősebbeket fogadó mester-cápa csoport edzésének időpontja 18.15. Minden turnus négyhetes, így lehet biztosítani a résztvevők folyamatos fejlődését, a magasabb színvonalú oktatást.
A turnusos rendszer másik sarokköve a heti beosztás: heti egy, kettő vagy akár három napon is úszhatnak a gyerekek, hétfőtől szombatig. Jelenleg az összes csoportba van felvétel, jelentkezni és érdeklődni az uszoda@momsport.hu e-mail-címen lehet. További információk: www.hegyvidekiuszoiskola.hu.

-os