hvujsag-banner-hvonkormanyz

lapszamok_banner_kicsi

banner_kiadvany

hvujsag-banner-htv

hvujsag-banner-hegytortenet

Eladó ház,
Mikes Kelemen utca
Szobák: 6Ár: 130 000 000Terület: 250m²eladó házak XII kerület
Kiadó lakás,
Bimbó út
Szobák: 2+1Ár: 350 000Terület: 80m²albérlet XII kerület
Eladó lakás,
Bem rakpart
Szobák: 1Ár: 41 900 000Terület: 37m²eladó lakások XII kerület
Eladó lakás,
Széher út
Szobák: 3Ár: 85 000 000Terület: 90m²eladó lakások XII kerület
Eladó lakás,
Keleti Károly
Szobák: 0Ár: 139 000 000Terület: 136m²eladó lakások XII kerület
Eladó ház,
Mikes Kelemen utca
Szobák: 6Ár: 135 900 000Terület: 250m²eladó házak XII kerület
Hegyvidéki Napok 2013

HN_-_Latvanyos_bemutatok

Hegyvidéki Napok 2013 - Látványos bemutatók

A rendőrség, a katasztrófavédelmi szervek, valamint a hivatásosok munkáját segítő civil önkéntesek tevékenységének legérdekesebb részleteibe enged betekintést az idei közrendvédelmi nap június 1-jén 10 és 18 óra között a Gesztenyés kertben.

„A közrendvédelmi nap nyitányaként a parkban felállított színpadra hívjuk a gyermekrajzpályázatunk nyerteseit” – kezdte a programok ismertetését a kerületi rendőrkapitányság vezetője. Hoffmann Kornél elmondta: a díjak átadását követően a Készenléti Rendőrség Fúvószenekara lép fel, majd pedig kezdődik a sokak által várt, minden évben nagy sikert arató rendőrségi kutyás bemutató. Ezúttal a Dunakeszi Kutyavezető-képző Központ látványos produkcióját élvezheti végig a közönség.

Különböző, a rendőrség mindennapi tevékenységéhez fűződő játékokkal is várják a családokat a műsorszámok között. Ki lehet próbálni a nyomkutatás technikáit, az ujjnyomrögzítést, vagy akár a lézerlövészetet. Amíg a gyerekek játszanak, a szülők hasznos beszélgetéseket folytathatnak a bűnmegelőzési osztály munkatársaival arról, hogyan kerülhetők el az egyes bűncselekmények, illetve mit lehet tenni sértetté válás esetén.
Rendőrségi egységek mellett katasztrófavédelmi szervezetek is bemutatkoznak június 1-jén a Gesztenyés kertben. Eljönnek például a mentőkutyás szolgálat munkatársai, akik négylábú segítőikkel tűzfészekkutatást, valamint roncsok közötti sérültkeresést szimulálnak. A szerkocsival érkező tűzoltók közreműködésével látható lesz az is, hogyan kell kimenteni a bajbajutottakat egy balesetes járműből.
A közrendvédelmi nap programjainak megvalósításában a Közép-budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület, a Természetvédelmi Polgárőrség, valamint a Budapesti Különleges Mentők Alapítvány tagjai is részt vesznek. A különleges mentők számtalanféle kézműves-foglalkozással, a többi között gyurmázással, gyöngyfűzéssel, nemezeléssel és dekopázsolással várják a gyerekeket, de az önkéntesek ott lesznek az ugrálóváraknál is, ahol a legkisebbek kitombolhatják magukat – ezúttal nyugodtan, büntetlenül.

Apróhirdetés

Apróhirdetés-feladás kényelmesen otthonról, a nap 24 órájában már 2 partnerünkön keresztül.

Kedves Hirdetőink!
Hirdetési szándékuk esetén az alábbi linken részletesen tájékozódhatnak a XII. kerületi lap, a Hegyvidék újság:

- hirdetési árairól és kedvezményeiről,

- a megrendelhető hirdetési felületekről,

- technikai paraméterekről

- lapzárták és megjelenések időpontjairól.


A Hegyvidék újság 2019. évi hirdetési tájékoztatója