Adventi programok a Városháza téren

Advent a Hegyvidéken címmel az idén is megszervezi karácsonyi vásárát a Hegyvidéki Önkormányzat. A rendezvény a korábbiakhoz képest kisebb léptékű, működésében energiatakarékosabb lesz, ellenben nagyobb hangsúlyt helyez a bensőséges hangulatra, a közösségekre, a kikapcsolódásra és az ünnepre hangolódásra.

Videós online ügyintézés otthonról, akár hivatali időn kívül is

Már külföldről is kezdeményeztek videós online ügyintézést a Hegyvidéki Önkormányzat adóigazgatási irodájánál. Az önkormányzati szférában egyedülállónak mondható, októberben bevezetett hegyvidéki videós ügyintézés kényelmes, gyors, személyre szabható, ráadásul pénztárcakímélő szolgáltatást kínál mindazoknak, akik nem tudnak, vagy nem szeretnének személyesen befáradni a polgármesteri hivatalba. Az újítás további előnye, hogy a hivatali időn túl is igénybe vehető. Az ügyintézők hétfőtől csütörtökig este hat óráig állnak a polgárok rendelkezésére a Zoom videós felületen keresztül. Jelenleg az adóigazgatási, valamint a városrendezési és főépítészi iroda szolgáltatásai érhetők el ezen a platformon.

„Most érzem igazán, hogy a saját rendelőmben vagyok”

Elkülönített bejáratok, csendes és tágas terek, lift, korszerű berendezések. „Az elmúlt időszakban sokat kellett dobozolnunk, de megérte!” – mondta dr. Kenyeres Zsuzsanna felnőtt háziorvos, aki kollégáival együtt most már a teljesen felújított, Szilágyi Erzsébet fasor 18. szám alatt található rendelőegység emeletén fogadhatja a hegyvidéki betegeket.

Folytatódik a garázsvásár a Hegyvidéken!

A Hegyvidéki Kipakoló egy közösségi piac, ahol a helyi lakosok kínálnak használt ruhákat, tárgyakat, könyveket és eszközöket a budai zöldövezet utcáin. Gyere, válogass és bukkanj értékes kincsekre, vagy hozd el azokat a dolgaidat, amiket már nem használsz, de mások örülhetnek neki! Legközelebb szeptember 25-én 10.00 és 14.00 között.