16. Előzd meg a fogaskerekűt! április 27-én

Előzd meg a Fogaskerekűt! Első hallásra nem tűnik nehéznek, de valójában a 325 m-es szintemelkedésű, kb. 4,5 km-es hegymenet még a legedzettebbeket is próbára teszi. Versenykategóriák: futó- és kerékpáros verseny, váltóverseny és túraverseny.

„Olimpiai bajnok szeretnék lenni”

Szerény, kedves, céltudatos. Kisgyermekként mint néző járt először olimpián, Londonban, ahol Szilágyi Áron győzelme után kijelentette, ő is olimpiai bajnok vívó szeretne lenni. Ebbéli vágya bizonyos szinten meg is valósult: a hegyvidéki Rabb Krisztián tavaly októberben ifjúsági olimpiai bajnok lett kardvívásban. Tizenhét évesen a Vasas SC-ben már a felnőttekkel is edz, és mindent megtesz azért, hogy példaképe, Szilágyi Áron nyomdokába lépjen.

Megújult a városmajori futókör

A már megszokott kiváló minőség várja a sportolni vágyókat a megszépült városmajori futókörön. Az öt évvel ezelőtt önkormányzati beruházásban kialakított 585 méter hosszú pályán a Városmajori Futóklubnak köszönhetően ingyenes edzéseken vehetnek részt az érdeklődők. A sportközösség csapatai a következő Ultrabalatonon is elindulnak.