Nemsokara_befejezodik_a_csatornaepites

Nemsokára befejeződik a csatornaépítés

A végéhez közeledik a Budapest-Budaörs Szennyvízelvezetési Beruházó Önkormányzati Társulás által végzett hegyvidéki csatornaépítés. Áprilisban már csak egy helyen, a Szendrő utca 35–43. között dolgozik a kivitelező, az útszakaszon teljes útlezárásra, a parkolási lehetőségek és a gyalogosforgalom korlátozására kell számítani.
Elkészült az új csatorna, valamint a közterület ideiglenes helyreállítása is megtörtént a Városkúti köz 1. és 5/a között, az Istenhegyi lejtőn (a Zsolna utca 36. és az Istenhegyi lejtő 4. között), a Lóránt úton (a Lóránt út 16. és az Óra köz között), valamint a Szendrő utcában (a Szendrő köz és a Diana utca között). A végleges burkolatot az időjárás függvényében alakítják ki.
Elektromoskábel-rekonstrukciót végez az Észak-Budai Zrt. április 7-től az Árnyas út 32. és a Budakeszi út közötti járdában, valamint a zöld területen. A munka több ütemben április végéig tart, a gyalogosok számára az úttesten közlekedőfolyosót alakítanak ki. Hasonló közműépítés kezdődik a Felhő utca 10. és 20/a között, a burkolatbontás itt a zöld területet és a parkolósávot érinti.

-ály