Fontos a vendégek véleménye

Folyamatosan zajlik a MOM Sport fejlesztése. A sportközpont vezetősége évek óta azon dolgozik, hogy minél több a vendégek komfortját, gondtalan kikapcsolódását szolgáló beruházás valósuljon meg.
Az eddigi erőfeszítések sikerét a növekvő látogatószám mellett az újabb és újabb szakmai elismerések igazolják vissza. A MOM Sport kétszer is elnyerte a legjobb hazai márkáknak járó Magyar Brands védjegyet, a Magyar Fürdőszövetségtől megkapta az „5 csillagos uszoda” minősítést, a környezettudatos vállalati működésért pedig kiérdemelte a Greennovációs Nagydíjat – csak hogy néhányat említsünk a díjak hosszú sorából.
„A változtatásokhoz sokszor a látogatók adnak ötleteket. Nagyon örülünk a jobbító szándékú javaslatoknak, amiket szívesen megvalósítunk, ha van rá lehetőségünk” – mondta Buranits Ildikó, a MOM Sport igazgatója.
A fejlesztési program következő elemeként – az uszoda férfi- és női öltözőjének átalakítása után – hamarosan megújul a kismedence melletti babaöltöző. Ennek módjáról kérdőíves formában is kikérték a sportközpontba járó családok véleményét.
A válaszokból kiderült, a szülők egyetértenek a vezetőséggel abban, hogy fel kell újítani a babaöltözőt, mert az kimaradt az eddigi rekonstrukciókból. A válaszadók egy része szerint jó lenne, ha több szekrény állna rendelkezésükre, emellett több hajszárítót és világosabb, tágasabb teret szeretnének. Azt is ajánlották, hogy modern, vidám dekoráció tegye még barátságosabbá a gyerekek által használt helyiséget.
Buranits Ildikó elmondta, hogy megkezdődött a babaöltöző tervezése, és természetesen a szülők javaslatait is figyelembe veszik. Az elképzelések szerint pedig a további fejlesztések előkészítésekor újból kikérik a vendégek véleményét.

k.