Radics_Gigi_a_nagyszinpadon

Barna lány a nagyszínpadon

Évek óta mindenki ismeri, pedig még 19 éves sincs Radics Gigi. A tehetségkutató versenyen felfedezett fiatal énekesnő vasárnap délután a Tátrai Band előtt mutatja meg a hegyvidéki közönségnek, miért ámul el mindenki, ha meghallja a hangját.

Amy Winehouse-hoz hasonlítják különleges hangja, páratlan tehetsége és megjelenése alapján, reméljük azonban, hogy ezzel ki is merül az egybeesés, és a fiatal magyar énekesnőre jobban vigyáz környezete. Radics Gigi tehetségét édesapja fedezte fel, kezdetben ő egyengette, s ma is óvón vigyázza lánya karrierjét. A fiatal énekesnő 2011 februárjában Most miért félsz címmel kislemezt és videoklipet jelentetett meg, majd ugyanabban az évben jelentkezett egy televíziós tehetségkutató következő sorozatára.
A versenyen fölényes győzelmet aratott, a döntőben az addigi győztesek és az amerikai sztár, Flo Rida is fellépett vele. „Ezzel is egy régi álmom vált valóra” – mondta nem sokkal később Radics Gigi, akinek pályafutását azóta professzionális menedzsment segíti.
Sikere ettől kezdve egyenesen ível felfelé, Vadonatúj érzés című dala tíz hétig vezette a rádiós játszási listákat. Hasonló című debütáló albuma néhány tételét Los Angelesben vették fel. Ott Quincy Jones híres amerikai zenei producer Gigi hangját meghallva a világ legjobb öt énekhangja közé sorolta. A tavaly megjelent Barna lány című albuma kétszeres platinalemez lett.
Régi ismerősként, sokak kedvenceként tér vissza a XII. kerületbe, mert ahogy menedzsere, Sárdi Mariann mondta, „a MOM-ban több telt házas koncertet adott már. Vasárnapi műsorában pedig a világslágerek mellett két megjelent albumáról a számára legkedvesebbeket énekli el a hegyvidéki közönségnek.”